divendres, 23 d’agost del 2013

A case for my crochet hooks


[ENG] As you know, during the summer it is the period of time where we can have more time to be creative so I used this time and some spare yarn to built up a case for my crochet hooks. I had been seeing them for a while and yesterday i decided I would try to do my own. 
To do it I just prepared the outside with a nice crocheted pattern and the inside with some nice fabrics I already had. 
The crocheted part came from the book "El gran libro de muestrario de ganchillo". I wanted to do some arcs so I found that one, big enough so you could see the fabric underneath. I decided to use a white fabric because so could see the pattern better and the inner part I took an Amy Butler's fabric (I love her designs!!!).
The size is something you need to think of...it depends on the amount of things you want to keep inside. I have a nice collection of hooks so I decided to make it wide enough for all my hooks and the sizes of the pockets inside different because I have different size hooks so everything fits inside with no problem.
One thing you must be careful while sewing the pockets, is to be sewing parallel to the fabric, so don't go in a rush and take your time to sew nice parallel pockets. 
What do you think of the final result? I hope you like it! 
[CAT] Com bé sabeu, a l'estiu és quan una té més temps per ser creativa (se suposa!) així que jo he utilitzat aquest temps i una mica de llana de sobres que tenia porai per fer-me un estoig per les agulles de ganxet. Feia temps que les anava veient per aquí i per allà i ahir vaig decidir que provaria de fer-me la meva.
Per fer-la vaig pensar que la part de fora la faria amb un patró xulo de ganxet i la part de dins amb teles que tenia per casa.
El patró de ganxet el vaig treure del llibre "El gran libro de muestrario de ganchillo". Volia fer uns arcs i el patró que vaig trobar em va semblar prou xulo, prou gran perquè es veiés la tela de sota. Vaig decidir que aquesta tela de sota fos blanca perquè lluís el ganxet i per la part de dins amb els ganxets vaig agafar una tela d' Amy Butler (em flipa, flipa i reflipa).
El tamany és algo que heu de decidir segons les coses que hi voleu posar a dins...Jo tinc un bon pilonet d'agulles de ganxet així que la vaig fer prou ampla perquè hi capigués tot dins...i sense oblidar que el tamany de les butxaques fos diferent doncs hi ha agulles fines i gruixudes. Al tanto que al final no us hi càpiguen!!!
Ah, i una cosa amb la que heu de parar atenció a l'hora de cosir, és anar ben paral.leles a l'hora de fer les butxaques, que us podríeu trobar que queden tortes i es veurien lletjes i no seria massa pràctic tampoc, no?
Què en penseu del resultat final? Espero que us agradi
!




8 comentaris:

  1. Oh! oh! quina chulada nena! M'agrada molt i t'explicaré el perquè: M'encanta que la part de ganxet vagi més enllà del típic punt baix que hagués fet jo (mai hagués pensat en fer un punt calat)a més que el punt en concret m'encanta (estic veien un xal...jeje!) I la tela...oh! què maca! Estava clar que amb aquest calat habia d'anar un folre...però...aquesta tela és espectacularrr!Molt bona feina! sí, sí, si...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, el xal també el visualitzo però això era més ràpid de fer...jejeje...
      Lo de les teles és bàsic...estic últimament veient una preciositat de teles que crec que hauré de començar una nova secció per parlar de dissenyadors pq hi ha unes meravelles porai...
      Gràcies xula!!!

      Elimina
    2. Doooncs...l'esperoo perquè jo començo a mirar i m'agraden totes..mai sé quina triar!
      Per cert...gràcies a aquesta preciositat ahir vaig idear un nou mini-projecte amb un punt molt similar a aquest: una diadema!! (només he fet una filera i l'he repasat amb cadenetes per dalt i amb una altra volta de punt baix...) Ja te l'ensenyaré! (Aquest és més curt encara! jejej)

      Elimina
    3. Se m'acumula la feina! Però en serio que hi ha taaaaaantes teles xules...
      Per cert, jo encara sóc incapaç de fer patrons jo soleta....ole tu!

      Elimina
  2. OOOOOHHH! Per favor! quina monada de funda pels ganxets!! m'encanta! una preciositat. un petó gran gran. Montse de lesmiliunaidees.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Montse!! Jo n'estic molt satisfeta, jijij

      Elimina
  3. Hola, m'encanta!!!! Jo me'n vull fer una de semblant, perquè vaig acumulant ganxets de gruixos diferents. Havia pensat en un estoig fet amb teles, però la idea d'introduir-hi també una cara de ganxet em sembla genial!! Et felicito :)

    Frnzzn de nafrnzznfeltreja.blogspot.com

    ResponElimina
    Respostes
    1. Aprofitant que és una funda de ganxets...què millor, no??
      I sort de la inspiració de per altres blogs, tot s'ha de dir...
      Gràcies per passar!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics