dimecres, 19 de setembre del 2012

And the Liebster goes to...

[ENG] There is an award, the Liebster Blog Award that is really good cause it helps tiny blogs to grow bigger and...we, Las Niñas Antiguas, recieved it! and as a member of the group I am really happy to see people is following us!
It came from Mr. and Miss Colors blog, which is also a really cool blog that I've been following lately. 
Once you recieve this prize you should announce 5 new winners, blogs with less than 200 followers .
My five favourite blogs are the ones listed underneath...don't miss your chance to visit them and help them get bigger and bigger...

[CAT] Doncs resulta que hi ha un premi que es diu Liebster Blog Award que serveix per promocionar blogs emergents i ves per on que un ha anat a parar al grupet sencer de Las Niñas Antiguas i en particular a cadascuna de nosaltres així que estic hiper mega contenta doncs sempre pensava en si arribaria un dia d'aquests...
"Gallina de piel".
I qui ens l'ha otorgat? Doncs  Mr. and Miss Colors , una parella de dissenyadors (industrial i gràfica) amb un gust impecable i amb ganes d'ensenyar allò que els agrada a través del blog. Jo ja fa un temps que els segueixo i sempro quedo encantada amb les fotos i el que ensenyen.
I davant dels Liebster Blog Awards, les normes son clares:
1.- Qui el rebi, mencionarà al que li ha otorgat (hip, hip, hurrah per Mr. and Mrs. Colors!)
2.- Premiar cinc blogs preferits amb la condició que tinguin menys de 200 seguidors i deixar-los un comentari a les seves entrades per avisar-los que han guanyat el premi. 

I ara jo faré us del premi per dir-vos quins son els 5 blogs que penso son guapèrrims de principi a final i es mereixen ser coneguts per més gent...

And the Liebster goes to...

1. The Crochet Underground, un parell d'amigues amb molta gràcia i salero i molt bon gust musical (amb feina de dj. ocasional, allà on punxen sempre duen les seves banderoles handmade).

2. Superyuppies Que sí, que ja sabem que la seva fama creix exponencialment però mai està de més parlar del seu projecte (petits consells i ajudetes per emprenedors emergents amb molt d'humor).

3. Temedoy, pels petits monstres de somriure enorme. Tot handmade a tope.

4. Oh!Villo. Amb idees de ganxet amb llana fluorescent i fins i tot amigurumis peluts! Ella també s'ajunta amb unes quantes amiues per "craftejar".


5. Miss Malagata. Una altra dissenyadora gràfica a la que també li flipa tot allò relacionat amb el handmade.

4 comentaris:

  1. Uooooh! Moltes gràcies!!! A veure quan veniu a alguna "punxada", prometem posar peticions! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si és amb acceptació de proposicions jo crec que a alguna sí que ens podríem deixar caure! Això sí, no us deixeu les banderoles!

      Elimina
  2. Eii moltes gràcies. Em fa molta il•lusió que hagis triat el meu blog! Sobreto tenint en compte que els altres blogs que has triat estan molt i molt bé (un honor per a mi estar a la llista). M’agrada molt el concepte Liebster: la col·laboració entre els bloggeros i el poder descobrir continguts nous. Vaja un premi doble!!

    Una abraçada
    Cristina

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que ets la propietària d'Oh!Villo perquè pel nom em despistes una mica...
      Això del Liebster és una molt bona iniciativa per allargar la cadena i donar a conèixer més i més pàgines xules!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics