diumenge, 27 d’abril del 2014

Las Niñas Antiguas at the Handmade Festival



[ENG] This weekend we've had the Handmade Festival and I've been there with Las Niñas Antiguas, Pau from Tres Pompones and Ariadna, Paula's friend (and a brand new friend of mine!).
Various little shops (mainly scrapbooking, thing I don't know at all though today I must recongnise I'm little bit more intrigued now...), music (today a Mery Lemon concert) and food (nice sausages from Mr. Frank and the Butis).
At the beginning I was saying I don't usually buy that much in such places...but I ended up with a sewing book (to improve my minimal technique), some fabric to sew new pillows and a couple of things to do a wallet and to finish a handbag.
The weather was great and the company even better!
Have a wonderful week!
[CAT] Aquest cap de setmana s'ha celebrat a Barcelona el Handmade Festival i com no, part de Las Niñas Antiguas, cap allà que hem anat.
Tot de paradetes vàries (la gran majoria scrapbooking, tema que no toco però que avui com que m'ha picat una mica la curiositat), música (avui concertet de Mery Lemon), manduca (unes butis que flipeu de Mr. Frank and the Butis) i sobretot la companyia de Las Niñas Antiguas, la Pau de Tres Pompones i la seva amiga Ariadna.
Al principi molt modesta jo en plan "no, si jo no gasto mai massa a les fires perquè no em decideixo..." perquè hauré dit res perquè al final ha estat la ruïna total...m'he mig trastocat, però crec que les compretes que he fet tindran un bon fi...(esperem!).
M'he comprat un llibre per millorar les meves tècniques costurils, una tanca de moneder, una cadena per un bolso i unes teles per fer coixins de The Studio que són bàsicament teles d'antics matalassos de llana (sí, aquells que tenien els nostres avis i que eren la cosa més pesada i incòmoda del món).
Que tingueu bona setmana!




La Famille Doudou m'ha generat una nova necessitat...fer un "xubasquero"!



Hora per comentar la jugada


6 comentaris:

  1. Jo no hi he pogut anar! :(

    He vist el llibre que t'has comprat, quina enciclopèdia! Jo també el tinc, i està molt rebé!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, ja he vist que estàveu ben liades a les festes de Primavera a l'Hospi!
      El llibre com que em va molar...a veure què en surt!

      Elimina
  2. Nena que ràpida ets fent entrades! ;-) Vull veure aquest xubasquero que et faràs :-)

    ResponElimina
  3. Ostres, que bé que ens ho vam passar. I quines fotos més xules!! Jo en tinc quatre i mal parides amb el telèfon... Com diuen a l'anunci del Tibidabo: Això s'ha de repetir! Però sense comprar, que l'economia familiar no dóna per més...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si mai torno a començar amb la frase " no si jo no..." m'encadeneu a una farola!
      Això sí, maaaaaaaaaaacos que quedaràn els coixins...

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics