dilluns, 9 de març del 2015

How cool is that?! #4

[ENG]  I don't know why but weeks seem to be shorter when you have a purpose in life...and as you know, my new purpose is to reach a new week and be able to bring you new cool stuff, which as I already said, it is not that easy. But here we are again, fourth week in a row...and counting!

Here we go!

  1. Marie Polet is a new fashion brand but not only this, it is handmade and just super wonderful, or what do you think about the Pinocchio's blouse?! 
  2. Another thing on my "things to learn" list is to learn how to embroider like Yumiko Higuchi or at least something close enough...but I might be asking for a big thing...
  3. We are close to Easter holidays and as you know (or might know it now) I always prepare the easter eggs for my godsons and I think this year I will surprise them with this chocolate brownie eggs from La Receta de la Felicidad.
  4. Do you like pompons? What about this pompon toy playset tutorial?
  5. So in love with this crocheted caravan from Greedy for colour.
  6. And another recipe today...(I should reconsider looking for cool stuff meanwhile I'm hungry), some parmesan baked popcorn shrimp. Yummy.

[CAT] Jo no sé vosaltres però les setmanes sembla que passen més ràpid si una té un propòsit a la vida...i com bé sabeu, el meu nou propòsit a la vida és arribar a la setmana vinent i ensenyar-vos un pilonet de coses noves i xules, i com ja us he dit, no és gens fàcil (amos, si més no a mi no m'ho sembla). Però aquí estem de nou, ja la quarta setmana seguida...i contant!

Amos pallá!

  1. Marie Polet és una marca de roba nova i no només això és fet a mà i és simplement una cucada. M'encanta sobretot per l'aire a antic de les seves peces...què me'n dieu sinó d'aquesta camisa de Pinotxos....ains
  2. Una altra cosa a la meva llista de "coses a aprendre" és precisament aprendre a brodar com Yumiko Higuchi o si més no acostar-m'hi ni que sigui a 1 any llum...però potser demano massa, no?
  3. S'acosten les vacances de setmana santa i com no, el dia de la mona. Jo manufacturo la mona pels meus fillols cada any i crec que aquest any els sorprendre amb aquests brownies de xocolata de La Receta de la Felicidad . A veure quina cara posen! (Abans, això sí, de pensar que m'he xalat del tot per embolicar una ouera amb plomes)
  4. Us agraden els pompons? Doncs què tal aquest tutorial xulo xulo. 
  5. Absolutamen enamorada amb la caravana de ganxet de Greedy for colour.
  6. I sí...una altra recepta per avui (el que em fa pensar que potser no hauria de posar-me a buscar idees amb gana...no? Aquí les crispetes de gamba i parmesà. Toma ya!

10 comentaris:

  1. Ohhh les crispetes tenen una pinta...jo tampoc hauria de mirar blogs amb gana :P

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja nena...i si a sobre son receptes "pinterest" ja t'hi mors...

      Elimina
  2. Jejejejejeje, yo me he ido directa a las "crispetes" también! A estas horas...

    ResponElimina
  3. Uauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu aquest mes m'has deixat parada! La marca de roba nova, ara mateix la vaig a veure, he vist camisa de pinotxos???? flipa!! I jo no sóc gens cuinera però aquests brownie-ous moleeen!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja em puc posar a entrenar amb els brownie-ous que com no em sortin bé per fer la mona estaré que no sabré que dur als meus fillols, i sempre ho esperen amb candeletes a veure què ha fet la padrina manetes...

      Elimina
    2. M'encanten els brownies-ous...ara la caravana de ganxet em sembla una passada, quina feinada!
      http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

      Elimina
    3. Si, és una xulada la caravana.
      Ara per setmana santa a veure què tal em queden els ous...

      Elimina
  4. Anònim3/10/2015

    Quines mans la Yumiko!! M'encanta!! Gràcies per les recomanacions. :*

    No done a l'abast per anar seguint els blocs que recomanes, per cert... ;)

    Pilar

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu mentres no m'abandonis a mi... jejejeej

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics