dimarts, 31 de gener de 2012

Las Niñas Antiguas

I per fi va arribar el dia…diumenge a la tarda quedava amb aquelles noies desconegudes. Unes 20.
Total per cosir...
-cosir?!
-sí, cosir...
Las Niñas Antiguas en acció
Una samarreta blava amb un pop va delatar el grupet de 4 que ja estava al Carmelitas esperant...la resta ja va anar rodat.
Tot i que ara encara no conec el nom de totes ja sé qui fa unes galetes estupendes i qui té passió per “enfundar” tot allò que li sembla. És genial.
Tot i tenir una mica la sensació d’estar a una instal·lació del Zoo (grups de curiosos paraven a xafardejar i discutir sobre les nostres petites obres d’art).
Hi havia una mica de tot: punt de creu, patchwork, ganxet, brodat, agulla màgica...amb un projecte o una idea al darrera de cada petita (o gran com una manta granny square) creació.
I ja hem quedat un altre dia...el 14 de febrer, data insulínica on les hi hagi i per tant potser la propera cita serà sota el nom de “Craft your Heart”.

And finally the day arrives... Sunday afternoon meeting with those unknown girls. About 20.

For sewing

-sewing?
-Yes, sewing...
A blue shirt with an Octopus announced the little group of 4 that was in el Carmelitas waiting... the rest went fluid. I may not know the name of all but I already know who does amazing cookies and has passion for "covering" everything you think. It's great. Despite having a little feeling of being in a Zoo facility (groups of people stopped by to browse and discuss our small works of art). Had a bit of everything: cross stich, patchwork, crochet, embroidery, magic needle... with a project or idea behind each small (or big as a granny square blanket) creation.
We have a new date coming... February 14th, and therefore it will perhaps be under the name of "Craft your Heart".

2 comentaris:

  1. Que ganas de que llegue la próxima reunión!!! Ha sido una experiencia muy chula :D Tb me llevaré la aguja mágica! ^ _ ^
    bss!

    ResponElimina
  2. Apa sembla que tindràs parròquia la propera trobada :)))

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics