dilluns, 28 de maig de 2012

Felt Cupcake Workshop at I Love Kutchi

[ENG] What a day yesterday! Just perfect...at midday I met three of the Niñas Antiguas to have some beer and lunch, getting ready to do the workshop at I love Kutchi, the most beautiful shop in Barceloneta.
We weren't only three, we met other two niñas at the shop so, from a course of six persons, five were Niñas Antiguas! And there we met Elia from Superyuppies.
Mara, the owner, was waiting for us with a big smile and willing to teach us. She has a beautiful tiny atelier for the workshosps. There was the table ready with everything for us and handmade cupcakes (real ones!)...
And three hours after cutting, sewing, filling, chatting, laughing, cutting and sewing...there it was, a felt cupcake I'm gonna use as a pincushion.
Afterwards, we could admire the shop and buy some of the beautiful things she sells (and does).
Mara said she was going to join us one other metting with Las Niñas Antiguas so she can lear how to crochet...great!
[CAT] Quin dia ahir! Rodonet, rodonet...a la una vam quedar tres de les Niñas Antiguas per fer unes birretes i un dinaret per preparar-nos per el curs de la tarda a I love Kutchi, la botiga més preciosa de la Barceloneta.
No només erem tres, sinó que a l'hora de començar van arribar les altres dues...total, que d'un curs de sis persones, cinc erem nosaltres! I clar, vam poder conèixer l'Èlia de Superyuppies.
La Mara, propietaria de la botiga ens esperava amb un somriure i ganes d'ensenyar-nos. Té un taller per cursos    petitonet, amb una paret que em va flipar i una taula on ens esperàven els materials i uns cupcakes casolans...
I res, tres hores de retalla, cus, omple, retalla, xerra, riu, retalla, cus...i voilà! un cupcake per posar les agulles de cosir que és una xulada!
Vamos, que ens ho vam passar teta. I a sobre a l'acabar teniem la botiga per nosaltres i vam picar amb alguna que altra delícia de les que ven ella...jo una tela de peixeres...a veure què en faig!
La Mara ens ha dit que s'apunta un dia amb les Niñas Antiguas a aprendre a fer ganxet per algún parc...genial!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics