dijous, 14 de juny de 2012

Pleased to Meet You: SuperYuppies

[ENG] Coincidences of life, I met Èlia at the felt cupcakes workshop. Shy at first, in the end we discovered that she is responsible for SuperYuppies, Triquiñuelas para miniempresarios, great discovery for those who are up to business intentions (even mini ones). Full of information and written with humor more than anything, a few days ago published a post about my mini project (well, this blog and everything that implies) and I'm hyper happy.
She began with SuperYuppies due to her adventure as a jeweler and the problems she found getting a company. It’s not an easy one to be an entrepreneur so she wrote based on her own experience and the truth is that she gives very useful ideas (i.e. the wonderful excel sheet).
Also, she’s launched the mini store with beautiful handmade items.
Don't miss her!
Pleased to meet you, Elia!
[CAT] Per casualitats de la vida, vaig conèxier a l' Èlia al curset de cupcakes de feltre del que ja us vaig parlar. Tota tímida al principi, al final vam descobrir que és la responsable del blog SuperYuppies, Triquiñuelas para miniempresarios, gran descobriment pels que anem amb intencions empresarials (minis). Ple d'informació i escrit amb més gràcia que res, ara fa un parell de dies va publicar un post sobre el meu mini projecte (amos, aquest blog i tot allò que implica) i estic hiper contenta.
Ella va arrancar amb SuperYuppies arrel de la seva aventura com a joiera i els intringulis que es va anar trobant per aconseguir ser una empresaria. Com no és una feina gens fàcil va decidir donar les pautes a seguir basant-se en el seu propi rodatge i la veritat és que dona idees molt útils (sinó fixeu-vos en el post de la meravellosa fulla d'excel).
A sobre, des de fa poquet han engegat la mini botiga amb articles handmade preciosos.
Així doncs, pleased to meet you, Èlia!


2 comentaris:

  1. Molt interessant! M'agraden les persones que comparteixen els seus coneixements en canvi de guardar-se'ls per guanyar punts! ;)

    ResponElimina
  2. Doncs no te la perdis, que té uns truquis infalibles...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics