dissabte, 13 d’octubre del 2012

In-Edit is almost here!

[ENG] Yesterday we bought our bonus for the In-Edit , the Barcelona internacional music documentary film festival and I just wish it was already friday the 26th. After working it out I think our selection is gonna be a good one...I leave you with the trailers of the ones we are going to see for sure...amazing...

[CAT] Ahir vam comprar el nostre abonament per l' In-Edit el festival internacional de cinema documental musical i em moro de ganes que comenci. Jo crec que després de barallar-nos amb l'horari i estudiant totes les possibilitats, la nostra selecció és boníssima, carregada de música, història i cultura. Us deixo els tràilers de les pel.lícules que segur que anirem a veure. Després igual encara ens enganxem a alguna més.

El divendres 26 ens espera el primer documental. 1,2,3...Standstill


Ja el dissabte 27, ens espera un documental sobre el hip hop i la generació del crack.



Ja passem al diumenge 28 amb un documental d'Antony and the Johnsons, Turning



Entre setmana poca cosa doncs treballem i acabem morts...ja saltem al dijous 1 de novembre amb dues pelis, Joy Division i The Punk Syndrome (aquesta última sobre una banda de punk finlandès formada per un grup de discapacitats psíquics).






El divendres descansem i el dissabte 3 tornem a la càrrega amb una altra peli que parla del Hip Hop i les revoltes de LA a inicis dels 90.



Tancarem el festival el diumenge 4 amb 3 pelis amb aires britànics a més no poder, Joe Strummer: The future is unwrittenLondon, the modern Babylon i The Filth and the Fury.



The Filth and the Fury | Julien Temple | Steve Jones | Paul Cook | Movie Trailer | Review

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics