dimecres, 24 d’octubre de 2012

Let's go Shopping: The Purl Bee[ENG] I'm not as lucky as my friend Merche to say that I've been to the Purl Bee shop but I can tell you it's amazing, included the blog with those nice pictures and nice projects  and the on-line shop. There is one think that I really like and it's the fact that you can specify a colour and see everything that you can find in the shop in that colour. It's so cool. 
It is located in NYC since 2002 and the reason to open it was to sell yarn and nice things aswell as to share nice hints and tips about knitting and the craft world. Open to creativity and good taste for sure.
I love it!
[CAT] No tinc la sort d'haver visitat la botiga físicament, però sé del cert (thanks Merche!) que és una passada per morir de deliri. Parlo de Purl Bee, la botiga crafter que es troba a NYC, oberta al 2002 amb l'intenció de vendre llanes i fils i amb ganes de permetre que la gent passés el seu coneixement a la resta. Obert a la creativitat i al bon gust.
Les coses que es veuen al blog son una petita meravella, tot ben col.locat i ordenat per colors...Uff! qui pogués anar-hi!
A més, tenen pràcticament de tot, llanes, agulles, teles, materials per treballar, patrons, botons...
Tenen una opció molt curiosa a l'hora que útil a la pàgina de la botiga...pots comprar per color, de manera que un cop escollida la teva opció de color s'obre un ventall de coses varies amb el color escollit, per morir-s'hi. 
A més, al blog hi ha un munt de coses precioses així com algún que altre tutorial super xulo.
M'encanta!
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics