diumenge, 3 de març de 2013

I love food: Pinata Cake

 [ENG] Today's I love food, a Pinata cake from A Subtle Reverly a web I discovered recently thanks to this wonderful desert.
If you are planning on having a kids party or you just want to surprise someone with a lovely cake, try to do it. A cake with a hole in the middle filled with candy like a proper pinata. Isn't it a good idea?
What you'll mainly have to do is baking a couple of cakes in a large bowl or container so the cake grows tall and you can take the part from the inside so you'll fill it with candy and you'll stick it together with the other half using some frosting.
You can follow the step by step at A Subtle Reverly.
I leave you with the pictures Athena Plichta took
[CAT] A l' I love food d'avui, us duc un pastís pinyata de la mà de A Subtle Reverly, una web que he descobert recentment gràcies a aquest pastís precisament.
Si t'estàs plantejant una festa infantil o simplement vols donar una sorpresa a algú, prova de fer-lo. Un pastís amb un forat al mig que omples de caramels, no és genial?
El que hauràs de fer bàsicament serà cuinar dos pastissos tipus coca en un recipient alt perquè pugi amunt i després ho puguis buidar una mica per posar caramels al mig. Per ajuntar les dues meitats una mica de frosting et servirà.
Pots seguir el pas a pas a A Subtle Reverly.
Mentrestant us deixo amb les fotos que va fer Athena Plichta per l'entrada al blog.

3 comentaris:

  1. Ualaaaa, subidón subidón!!

    No lo veo muy macrobiótico esto... (sorry, tenía que decirlo, jejeje!)

    :-)

    ResponElimina
    Respostes
    1. No si a mi em mola això i la carnaca...poc macrobiòtica seré...

      Elimina
  2. Anònim3/30/2013

    Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics