dilluns, 4 de març del 2013

Work to do...


[ENG] I've been having lots of work lately coming from my friends, invisible friends, newly born babies and birthdays to come... 
And for now and not to forget, I have to do a Daiquiri Lamp, which I already told you a while ago, a bunting garland for a 3 year old birthday girl and of course, I must start to built up the chocolate easter desert for my godson and this year I'm planning on crocheting some eggs and add the normal chocolate aside if I want to make him extremely happy.
So I'd better start working, no?
[CAT] Últimament se m'acumula la feina més o menys amb encàrrecs, amics invisibles, amigues recent "parides" i aniversaris per arribar.
De moment, i per no oblidar-me'n, tinc pendent la Daiquiri Lamp de la que ja us vaig parlar fa molt i que espero començar aviat sinó el meu col.lega em tocarà la cresta i després l'altre projecte que he de preparar amb calma i que no he fet mai és una guirnalda de tela per una enana que farà 3 anyets...per aquesta encara em queden prous mesos, espero! i no oblidar-me de manufacturar la mona per en Xim...aquest any amb ou d'amigurumi però sense que faltin els de xocolata de veritat, sinó n'hi haurà un altre que em tocarà la cresta...
Així que em vagi posant les piles, no?


4 comentaris:

  1. Necesitamos más horas :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Pues cuando os cuente lo de "Ciència, i punt" te mueres...tenim una feinada reina!

      Elimina
  2. Hola!!! Sóc la Esther de L'Atelier de l'Obi! Sabia qui eres però no havia vist les meravelles que fas!!! Em quedo per aquí segur, segurísimo!!
    Una seguidora más!!!! ;) Y es cierto, necesitamos 45h al día para poder llegar a todo :( o reducir la jornada laboral, o pedir una excedencia! jijiji!!! muacks!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Potser ens podríem plantejar uns "gadgeto-brazos" per ser multitasca... però si supererem lo del bosc mediterrani podrem amb tot!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics