dilluns, 1 d’abril del 2013

Easter

The ingredients
[ENG] Today it's Easter's Day and as a tradition almost everywhere we, godmathers or godfathers give an easter egg to our godsons or goddaughter. Some places kids tend to look for hidden easter eggs but here in Catalunya is rather different and the tradition has changed from a cake with boiled eggs to mainly tones of chocolate in different shapes and sizes.
I have a godson and I always try to prepare his own "mona" and this year I thought of crocheting some eggs and adding some chocolate eggs with them so in the end it would lool like a colourful nest. Xim was happy with the chocolate (I gave it to him a week ago although it should be today) no matter the look of the mona.
[CAT] Avui és el dia de la mona i com a tradició pràcticament arreu, els padrins o padrines donen la mona als seus fillols o filloles. A alguns llocs els nens es tiren una bona estona buscant els ous amagats porai però aquí a Catalunya és una mica diferent i la tradició també ha canviat amb el temps, passant de ser un pastís amb ous bullits al mig a bàsicament tones de xocolata en diferents tamanys i formes.
Jo tinc un fillol i sempre intento fer la seva pròpia mona (¡cómo no!) i aquest any vaig pensar en fer uns ous de ganxet  afegint-hi els de xocolata de manera que semblés un niu de colors. En Xim va estar encantat amb la xocolata (li vaig donar fa una setmana tot i que hauria de ser avui), fos quina fos la forma de la mona.

Fixing it up
The result!




2 comentaris:

  1. És per a mi padrineta??? jiji!! preciosa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Això és com els donettes...aparèixen fillols per tot arreu! jejeje

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics