dilluns, 23 de març del 2015

How cool is that?! #6


[ENG] Here we are again. This week I didn't forget about adding a recipe amongst these beauties and a cool DIY maybe for a kids room.
I hope you enjoy this weeks selection like the other ones.

Shall we?
  1. Maritta Things is the name Mar, a graphic designer, gave to her blog and shop. On her blog you can have loads of inspiration.
  2. DIY or die...oh yes...great name for a web page, isn't it? This diy seems very,very easy...it all depends, I guess, on how good you are drawing nice faces on lamps...ejjeje
  3. Melkatsa. Oh, yes, I am obsessed with Totoro and when I saw this one I just had to check who she was...and appart from popular characters, she creates wonderful plush toys.
  4. Mimi Kirchner is a fiber artist that had the idea to sew lumberjacks, as incredible as the one in the picture. I love the tattoos they wear!
  5. What a discovery! A pair and a spare has an amazing diy and I just love the lace trimmed top, don't you?
  6. This recipe from Kanela y Limón makes me thing about the one my mum and I used to prepare for my birthday parties when I was a kid...lovely memories.


[CAT] Ja tornem a ser aquí. Aquesta setmana no me n'he oblidat de les receptes entre tanta inspiració ja m'ha tornat a venir la gana...o és que no m'ha marxat mai i simplement la setmana passada em vaig trastocar?

Som-hi?
  1. Maritta Things és el nom que la Mar, dissenyadora gràfica, ha escollit pel seu blog i la seva botiga amb coses tant xules com aquest robot vintage. A més al seu blog  us podeu seguir inspirant a tope.
  2. DIY or die...si...trobo que és un nom molt xulo per una pàgina web, no? Aquest diy sembla super fàcil...suposo que és qüestió de destresa a l'hora de dibuixar sobre una làmpara...ehem...
  3. Melkatsa. Que encara no sabíeu de la meva passió per Totoro?! I clar, al veure aques ninot fantabulós, automàticament vaig haver de buscar qui era la seva creadora, i resulta que fa unes coses xulíssimes!
  4. Mimi Kirchner  una artista afincada a Boston que fa uns llenyataires d'allò més hipsters amb tattoos i tot! M'encanten!
  5. Quin descobriment! A pair and a spare no només té un munt de diy guapíssims, sinó que a sobre el blog també és mooooolt xulo.
  6. I res, per acabar, una recepta de  Kanela y Limón que em recorda mogollón al pastís que feia amb ma mare quan preparàvem les festes de cumple de quan era petita...segur que vosatres també havieu fet alguna vegada el pastís de les galetes sucades en llet...boníssim!

6 comentaris:

  1. Fantàstica la selecció com cada setmana! hem quedo amb el pastís (un clàssic les galetes sucades amb llet o amb café), el llum i el robot m'han encantat...puff i el llenyataire aquesta setmana em costa decidir-me per una sola cosa que m'hagi agradat més!
    Bon dia
    http://aventuresidesventuresdels30.blogspot.com.es/

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja et veig que estàs indecisa, jejeje!

      Elimina
  2. MMMMMMMM. Em menjava el pastís ara mateix!!!

    ResponElimina
  3. Qué cosas tan chulas!! Muy buena e interesante selección!

    Besos!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics