dimarts, 27 de març del 2012

DIY: Colored Easter Eggs

[ENG] Now that Easter is almost here it comes to my memory when I was a child and painted hard boiled eggs using onion skins and to hide them in the garden afterwards...the kids had to go and find them...It's quite an american tradition and we did it thanks to a family friend, Caroline, who thaught us how to dye them  using melted wax and onion skins. We were spending our holidays in Vilamaniscle at my grandmother's house. I can smell the melted wax and see the huge amounts of onion skins over the kitchen. 
I loved it.
To create the designs, stick metal pins in pencil erasers, dip the pinheads in melted was, and draw patterns on hard-boiled eggs before dyeing.Once you're done with that we'll put them into the water from boiling the skins and leve them there for at least 30 minutes. Afterwards we'll remove the was using a knife. 
You have the list of materials below.

[CAT] Ara que s'acosta la Pasqua em ve al cap el record de quan era petita pintant i tenyint ous durs per després jugar a buscar-los per el jardí. És una tradició molt americana però nosaltres ho fèiem gràcies a una amiga de la familia, la Caroline, que ens va ensenyar a pintar els ous a Vilamaniscle, a casa la meva àvia. Em ve en ment el record de l'olor de la cera desfeta i les piles de pells de ceba que s'utilitzen per tenyir els ous. M'encantava.
I he pensat posar-vos com ho fèiem nosaltres (ma germana i jo amb la Caroline) tant bé com recordo.
Natural colours

You'll need/Necessitareu:
  • White eggs/Ous blancs
  • Onion skin/Pell de ceba (la pèla marró que normalment es treu)
  • Wax/Cera
  • 1 spoon/cullera
  • 1 potatoe / patata 
  • 1 candle /espelma
  • 1 pencil / llàpis
  • 1 metal pin / agulla de cap

Per fer-ho primer clavareu la cullera (una fineta i que es doblegui) a la patata i així us servirà de suport (talleu per la meitat la patata); a sota hi tindreu una espelma encesa i dins la cullera, bocins de cera que s'aniràn desfent. L'agulla l'haureu clavat a la punta del llapis i us servirà per pintar damunt l'ou (que ja haurem bullit)
Feu tots els dibuixos que vulgueu.
Mentrestant poseu a bullir les pells de ceba (molta!) i un cop aturat el foc i refredat, deixeu mínim 30 minuts els ous dins perquè agafin color. Acabeu retirant la cera amb amb un ganivet i...voilà!
Us deixo unes imatges que he trobat per la xarxa.

Aquí han utilitzat adhesius i goma elàstica.

Similar to the ones I did!/Aquests son del tipus que feia jo.

Using fabric bands/Fent servir teixits


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics