diumenge, 28 d’abril del 2013

Let's Celebrate...Giveaway!


[ENG] Just yesterday my facebook fanpage reached the nice amount of 200 fans and I said we should celebrate so I've decided to give to the lucky person, one of my handmade dolls...
To participate you just  (I know, the "just" is a little long but it's my first giveaway and I'm so excited!) have to:
  1. Leave a comment on this post telling why you should be the one. On a rainy day it is always nice to hear nice comments (although we also accept the bad ones.... )
  2. Follow my blog. But if you are reading this probably you read it from time to time...Thanks!
  3. Become a fan on my facebook page here.
  4. And if you please, please, please spread the word and share this post in your wall maybe I reach 300 fans soon enough to think about another giveaway!
You have time until the 12th of may to participate! Good luck!

[CAT] Tot just ahir la meva pàgina de "fans" de facebook va arribar a 200persones i ja deia que ho havíem de celebrar així que he decidit celebrar-ho i fer-vos un regal (una de les meves nines de drap)...
Per participar-hi només (sí, és un només una mica llarg però és el primer regal que faig i sóc una novata emocionada) cal que:
  1. Deixa un comentari en aquest post explicant perquè hauria de ser teva. Amb un dia plujós com el d'avui va de conya llegir coses xules (tot i que també acceptarem crítiques...ja faré el cor fort)
  2. Seguir el meu blog. Tot i que si ja llegeixes això potser ja te'l mires de tant en tant. Gràcies!
  3. Fer-te seguidor de la pàgina de ¡¿...de Iaies?!.
  4. I si per favor, per favor, per favor pots fer córrer la veu i enganxar aquest post al teu mur i a veure si arribo aviat als 300 per anar rumiant en un altre regalet!
Teniu temps fins diumenge 12 de maig per participar! Bona sort!

45 comentaris:

  1. Blanca4/28/2013

    Perque la meva filla les ha vist i li han encantat!! a la mare també!! :)

    gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Toma! un m'agrada per partida doble!!!

      Elimina
  2. T'ho dic? De debó? Perquè faig colecció de nines i tinc una vitrina al mig del menjador, si si... els hi tinc devoció! de tot tipus, japoneses, de drap, de porcellana, de feltre, de plàstic... la gent té wishlist de milers de coses, jo la tinc de nines ;) coses de la vida!!! que me toque, que me toque!!! jajaaa i no, no seria per cap nena propera, serà per mi, per la nena que porto a dins!!! A compartir ara mateix, ah! i afegiré el teu bloc a la llista del meu bloc!!! muaaaaaaaaaaaacks!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Uuuuuuh, sona a que tens una molt bona col.lecció nena!!! Doncs jo no sé què és el que col.lecciono...o potser sí, miler de trastos i "enginys" per aprendre a fer coses...agulles màgiques, de ganxet, ara mitja, gubies per fer segells, teles, fils, botons, aquarel.les...o potser és una mica diógenes craft lo meu?! jajajj
      Bonica!

      Elimina
  3. m'apuntoooo!!quines nines més bufonesss!!
    vull que em toqui perquè ni són ¿...de nenes? jejejej
    molta sooort!
    et segueixo i et comparteixo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja diuen ja que les edats son relatives...jejeje
      Gràcies Coru!!

      Elimina
  4. Pues yo creo que una debería ser mía porque me han gustado mucho...;). No suelo participar en muchos sorteos pero este me apetece!!!! Me gusta tu blog, me gustan tus fotos... en fin, poco más que contar!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡¡Me parecen buenas razones!!! ¡A mi me gustan tus galletas!

      Elimina
  5. Anònim4/28/2013

    Me ha encantado tu muñequita negra. Quiero regalarsela a un amiga que ha tenido mellizos,los ha parido con 34 semanas y los tres están en el hospital, un niño y una niña. Yo tengo una muñequita negra que me regalaron hace 34 años y me ha dado mucha suerte. Yo estaba buscando una especial para Noa y creo que la he encontrado. Son preciosas. Sino me toca en el sorteo te la comprare igualmente.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si resulta que te toca a tí la muñeca sería difícil encontrarte...Estás bajo el nombre de "anónimo"...me puedes dejar alguna pista más?
      A ver si hay suerte y la muñeca puede llegar a manos de tu amiga con los mellizos.

      Elimina
  6. Primer de tot moltes felicitats!!!! I per vull jo aquesta nina? Doncs mira pq prometor portar-me-la aquestes vacances i li faré un munt de fotos com una turista més :-) ja veus que la cuidaré molt i s,ho passarà pipa!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Rotllo el gnomo d'Amelie!! S'ho passaria teta!!!

      Elimina
  7. q boniques q soooonnn!!! No se aon tenia que ficar els comentaris per participar al sorteig...açi o al blog??? Anyway...son unes nines molt molt boniquetes...i quedaríen genial a la meva Bakery!! Vuic una...vuic que me toque el sorteiiiggg!! a vore si tinc molta sort!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. I podem saber el nom d'aquesta fantàstica Bakery que tens???
      Amb comentaris a les dues bandes, així segur que no se te m'escapaves! jejej

      Elimina
  8. Anònim4/28/2013

    Jo vull unaaa!!! ostras m´has sorprés i m´has recordat que la meva mare, quan jo era petita en feia de nines de drap xuliiisimes!!
    Així que com que les que ella em va fer per mí ja no hi son, les teve ninetes em recordarán a la mare!
    Guille <3

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs això de fer comparacions amb les mares superwomans sempre em fa posar una mica nerviosa...segur que les teves nines també eren xulíssimes!!!

      Gràcies!

      Elimina
  9. me encantaria tenerlo porque es precioso y tendria en que inspirarme para aprender a hacer muñecos tan especiales. mi email es jamie_denton_13@hotmail.com y mi nombre en facebook alejandra arufe formoso

    ResponElimina
    Respostes
    1. La base para éste tipo de muñecos es simple y lo interesante es la combinación de telas y "pelo" para darles tu propio aire...

      Elimina
  10. Només em faltua una nina de les teves perquè casa meva quedi genial ;)
    Petonets guapis, són xulíssimes!!!

    ResponElimina
  11. Així m'agrada, que em facis cas, jejeje.... Quedaria xulíssima,ben cert! ;)

    ResponElimina
  12. Ara sí que sí! ;-) Participo perquè m'enamoren aquestes nines, perquè fa poc que t'he descobert però m'agrada aquesta casa i perquè els 300 ja veuràs com arriben en un obrir i tancar d'ulls!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí noia, les dues som recent descobertes i t'he de dir que també m'agrada casa teva!!! I amb aquestes "good vibes" segur que arribo als 300 en un no res!
      Gràcies bonica!

      Elimina
  13. Me apunto!! las muñecas son preciosas!me encantaría tener una para mi abuela, siempre ha sido fan de todas mis muñecas y es ella la que acaba cuidándolas, tiene a mi babyfeber como muñeco principal, lo peina, lo lava y lo arregla. Ya no nos deja tocarlo! Seguro que le hace mucha ilusión tener una muñeca tan bonita!

    ResponElimina
    Respostes
    1. ¡Pues la muñeca estaría como una reina! A ver si hay suerte...

      Elimina
  14. Hola!! M'he enterat de que estaves de sorteig i he vingut a apuntar-me ^^ em crida molt l'atenció la nina del vestidet blau però totes són molt maques! Si la vull és perquè des de petita he tingut el llit i l'habitació plena de nines però a la casa on visc ara no en tinc cap, estàn totes a la de casa els pares. Així que si tingués aquesta seria la primera que tindria a la casa nova i la tindria sobre el llit! Gràcies pel sorteig! :)

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs em sembla una fantàstica manera de recomençar la tradició.
      Gràcies!

      Elimina
  15. Apúnta'm! Bueno, mereixo tenir una nina perquè no paro de cosir-les i encara no tinc cap que sigui meva!Enhorabona, són molt maques!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs apuntada quedes! A veure si tens sort i per fi tens la teva!
      Gràcies!

      Elimina
  16. En primer lloc, felicitats per eixos seguidors, jo ja me'n faig amb el meu facebook personal i et penge al mur de la meua pàgina https://www.facebook.com/cosespeixets. En segon lloc, vos he descobert recentment i la veritat és que sou unes artistes!! M'encanten estes nines que feu, són originals i boniques!!!
    Per últim, gràcies pel sorteig!!

    besets

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies per parlar en plural però en realitat només sóc una que duu tot això...suposo que em multipliques perquè també estic enredada amb el grup de Las Niñas Antiguas, jejeje.
      Ara et xafardejo!

      Elimina
  17. M'Apuntoooooooooooooo!! ja pensava k m'havia tocat la primera cosa a la meva vida que em tocava jajajajajaj serie bonic per començar no?? :D m'he quedat enamorada d'aquestes nines, son tan tan tan dolcetes :) i dir-te que mooooooltes felicitats per aquests seguidors, això es mooolt bona senyal! et continuo seguint :D un petonet maca! :D

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ai sí, potser ho vaig escriure una mica raro...però no perdis l'esperança que això fins diumenge no se sap, i igual sí que ets tu!!! Gràcies!

      Elimina
  18. Oh, Nian, què maques que són!!!!!
    Felicitats per tants seguidors ;)

    Segueix així!!!
    Una abraçada

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies bonica!
      A veure a qui li toca!

      Elimina
  19. Ei! Que m'he despistat i casi no arribo a escriure!
    I perquè ha de venir a terres solsonines aquesta supernina!? Doncs per tres raons...
    1 Perquè són supeerxules!
    2 Perquè a Solsona no n'hi ha de coses tant xules :-P
    3 Perquè seria un bon incentiu per encarregar un@ peque perquè hi jugui no?? Jeje!

    Petons princesa i mil gràcies pel sorteig!
    Laura

    ResponElimina
    Respostes
    1. Si noia que quasi no hi arribes...però no calia escriure el mateix comentari tres vegades petarda!! jajajaja.
      A veure si hi ha sort i la nineta va a parar a Solsona... ;)
      guapa!

      Elimina
  20. Doncs per regalar-li a les meves filles i intentaria fer la versió en ganxet!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ostres, fer-ne una versió en ganxet ha de quedar xulíssim! Jo em veig incapaç...
      Sort i gràcies per participar!

      Elimina
  21. Anònim5/12/2013

    Si es que... ho comparteixo el primer dia i em descuido d'escriure el comentari.

    Duem el mateix pentinat!!! Quin millor motiu que aquest! ;)

    ResponElimina
    Respostes
    1. ai ai Marta que quasi no hi arribes a temps...!
      Ostres tens raó! De fet els havia de posar clips (com tu avui de fet) i em vaig quedar pel camí....

      Elimina
  22. Eiiiii, encara arribo?
    Jo la vull perquè vull un record teu!!!
    Muas!!!!!

    ResponElimina
  23. Eiiiii, encara arribo?
    Jo la vull perquè vull un record teu!!!
    Muas!!!!!

    ResponElimina
  24. Quina gracia veura la Petra al costat d'altres nines. Si si, la nina pel-roja que li vas regalar a la Julia es diu Petra i li encanta! Ja t'enviare una altra foto un dia d'aquests.
    Un petonas guapissima!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Petra, quin nom més xulo! Però no serà q ja li falta alguna extremitat, no? A veure aq fotos xules de la Júlia preciosa!
      Petons!

      Elimina
    2. Petra, quin nom més xulo! Però no serà q ja li falta alguna extremitat, no? A veure aq fotos xules de la Júlia preciosa!
      Petons!

      Elimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics