dissabte, 1 de març del 2014

Pleased to Meet You: Lydia Shirreff

[ENG]  Lydia Kasumi Shirreff defines herself as a paper engineer. It's the first time I hear this term but I perfectly understand it whenever looking at any of Lydia's work.
She is a 3D paper modeler and illustrator who takes inspiration from minerals and vintage astronomy books.
Shirreff's paper works include collaborations, international projects and indie designs for a wide variety of clients. I really like the vibrant colours she uses...
Amazing how paper can make objects look real...
Let's face it...my paper cranes will never, ever, ever, look nothing like her work... But I still have a good time trying to make'em.
Pleased to meet you Lydia.
[CAT] Lydia Kasumi Shirreff es defineix com una enginyera del paper. És un terme que no havia sentit en la vida però clar, tampoc no m'havia trobat amb peces com les que fa ella. O sigui que hi ha gent que de l'art de l'origami en fa una professió i amb resultats molt guapos.
Fa figures de paper tridimensionals i també és il·lustradora (punt a favor que l'ajuda) i s'inspira en minerals i llibres d'astronomia vells. De les seves feines, destaquen col·laboracions, projectes internacionals i dissenys indie per una ampla varietat de clients. Molen molt els colors vibrants que sovint fa servir...
Flipant com el paper pot crear objectes tant reals.
Siguem realistes...les meves pobres "grulles" 
de paper mai, ni en un milió d'anys, s'hi assemblaràn el més mínim...però jo m'ho passo bé igual fent-les!
Pleased to meet you Lydia.





Top
11

It's paper!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Google Analytics